Schrijven

Schrijfbegeleiding

Als je al een tijd lang rondloopt met de wens om een boek te schrijven, kun je twee dingen doen. Gaan schrijven of het uit je systeem schrappen. Soms heb je een stok achter de deur nodig. Wat blijkt: als je eenmaal begonnen bent, blijf je vanzelf aan het schrijven totdat het af is. Mits je een stok achter de deur hebt. Een goed begin is het halve werk. Wil je goed van start gaan en het gevoel hebben dat dat wat je aan het doen bent klopt en goed is? WIl je zeker weten dat je je schrijfvaardigheid maximaal ontwikkeld zodat je een geweldig boek schrijft? Laat je helpen door mij.

Ik schreef 12 boeken en een aantal boeken als ghostwriter. Ook volgde ik bij Scriptplus de schrijfdocentenopleiding en begeleidde ik tientallen auteurs met het schrijven van hun boek. Ik help je om doelgericht aan de gang te gaan, zodat je weet wanneer je wat moet doen en wanneer je manuscript af is en ter redactie aangeboden kan worden. Wat kun je verwachten als je mij inschakelt voor schrijfbegeleiding:

  • je krijgt al mijn kennis opgebouwd in de afgelopen 25 jaar over schrijven
  • je krijgt alle tips en trucs aangereikt die ik zelf ook gebruik om een goed stuk tekst te schrijven, waardoor je in een hoog tempo je schrijfvaardigheden verbeterd
  • je leert daardoor je eigen tekst beoordelen waardoor je met meer zelfvertrouwen door kunt schrijven
  • je hebt een stok achter de deur die zorgt dat je de finish haalt
  • je hebt iemand naast je staan die niet alleen naar de kwaliteit van de tekst kijkt als het gaat om spelling, zinsopbouw en grammatica, maar ook inhoudelijk met je meedenkt en kijkt.

Ik heb door mijn jarenlange ervaring als recensent en radiomaker een kritisch oog ontwikkeld voor kwaliteit.