Ervaringen van andere auteurs

‘Maak je naam onvergetelijk’ “Denise heeft mij enorm geholpen om out of the box te denken en een plan te maken voor mijn boekpromotie waarmee ik echt aan de slag kon. Ze heeft me zeer geinspireerd. Ik heb naar aanleiding van onze gesprekken tweemaal een ontzettend leuke boekpresentatie gegeven. Ik zeg: schakel haar hulp in. Ze helpt je echt “

Floris hulsman

‘Lachen om logistiek’ en Het Pakhuis ‘ Ik heb heel veel aan je marketingplan. Ik wist dat ik meer kon doen om de boeken te promoten, maar nu weet ik heel concreet wát. Je hebt veel kennis en ervaring. Dank voor de prettige samenwerking!

Bart Lammers

In mijn schijfwerk als auteur, en in het uitgeven van mijn boeken, heb ik meermalen het advies ingeroepen van Denise. Ik heb haar daarin ervaren als een uiterst kundige multi talentvolle vakvrouw, die mij scherp maar respect- en vooral ook humorvol bij de les wist te houden. Als auteur weet ze echt waar ze het over heeft, als begeleidster is ze opwekkend en steunend, als onderneemster is ze innovatief en heeft ze een groot netwerk, en als marketeer is ze slim en bij-de-tijds. Kortom, ik kan haar van harte aanraden!  

Hans Wopereis

‘Het was een feestje om met Denise te werken. Zonder haar was mijn boek er nooit gekomen. Ik liep al heel lang met het idee rond maar het kwam er niet van. Ze was mijn stok achter de deur, sparringpartner en schrijfcoach. Ben nog steeds ontzettend blij met met boek en met haar kennis en ervaring’

Paul Beens