Denise Hulst

Wie is
Denise Hulst?

Ondernemer, auteur, schrijf- en uitgeefcoach, boekrecensent
In 2000 verscheen mijn eerste boek. Dat werd een bestseller. Net zoals mijn tweede boek dat een jaar later verscheen en mijn derde boek dat weer een jaar later verscheen. In totaal schreef ik 16 boeken, ook als ghostwriter. Vier werden er echte bestsellers en een aantal werden eversellers. Een tweetal werden flops. En van die flops leerde ik het meest over boekmarketing. Mijn boeken zijn altijd mijn beste visitekaartjes geweest. Vier jaar geleden heb ik mijn trainingsbureau verkocht omdat ik dat wilde doen waar ik het meeste plezier in had: schrijven en andere ondernemers helpen met het succesvol maken van hun boek. 

Wil je een boek schrijven en heb je een beetje hulp van een professional nodig? Ik volgde de opleiding bij Scriptplus in Amsterdam en ben gecertificeerd schrijfdocent.

Wil je een gedegen advies over het uitgeven van een boek? Ik ken alle vormen: traditionele uitgeverijen, faciliterende uitgeverijen, uitgeven in eigen beheer…

Wil je van je boek een succes maken en goed verkopen? Weet je niet waar te beginnen? Ik schrijf een marketingplan voor je waar je direct mee aan de slag kunt.